Her Daim Sağlıklı Saçlar

Her Daim Sağlıklı Saçlar

Bir varmış bir yokmuş, evvel zaman içinde uzak diyarlardan birinde acımasız bir cadı tarafından mahsur tutulan güzeller güzeli bir kız yaşarmış. O kadar güzelmiş ki bunu kıskanan cadı onu hiçbir girişi olmayan gizli bir kuleye kapatmış. Cadı kızı her ziyarete gidişinde kız saçlarını sarkıtır, cadı saçlarına tutunarak tırmanırmış kulenin tepesine… Saçları altın renkli, sağlıklı ve upuzunmuş.

Sanırım masalı anladınız. E o zaman devamında yaşanan trajediden de haberiniz olmalı. Prensle buluşmaya başlayan Rapunzel’in saçları bunu öğrenen cadı tarafından acımasızca kesilir. Masal devam etse de her kadın iyi bilir ki bu hiç de mutlu bir son değil.

Her kadının kendi masalında da hüsranla sonuçlanan saç denemeleri olmuştur. Trendlere ayak uydurmak isteriz; aşk acısı çeker hiç düşünmeden yeni bir renk dener yada uzun zamandır isteyip cesaret edemediğimiz bir kesim yaptırırız. Yemekler, davetler, partiler, iş görüşmeleri, toplantılar fönsüz olmaz değil mi? Beğenerek takip ettiğimiz bir ünlünün saç modelini kendimizde düşünür neden olmasın (?!) der soluğu kuaförde alırız ve anlarız ki biz aslında Gigi Hadid değiliz. Neden en yakın arkadaşımız bizi bu hatayı yapmadan önce uyarmamıştır ki sanki? Sanırım bu senaryolardan en az biri size tanıdık geliyordur. Hepimiz burdan geçtik… Peki o çok değer verdiğimiz, bir türlü şekil almadığında uğruna en önemli buluşmaları bile iptal edebileceğimiz saçlarımızı bu hatalardan nasıl geri döndürebiliriz?

Saçın Yapısı ve İhtiyaçları Nelerdir?

Saçlar keratin adlı bir tür proteindir. En dayanıklı katmanı en dış katmanıdır. Genetik faktörlerden, beslenme alışkanlıklarına ve uygulanan işlemlere kadar birçok etken saç kalitesini belirler. Beslenme alışkanlıkları ve hormonal seviyeler olması gerektiği gibiyse kozmetik anlamda doğru ürünlerle saçınızı uğradığınız hayal kırıklıklarından arındırabilirsiniz.

Saç Bakımı İçin Biz Ne Öneriyoruz?

Saçlarla ilgili en sık yaşanan problemler cansızlık ve yıpranmışlık.

Uygulanan renklendirme işlemleri, yanlış ürün kullanımları, yüksek ısıyla uygulanan fön ve şekillendirmeler, en dış katmanından başlayarak saçın yapısını bozar, inceltir ve kalitesini düşürür. Misbahçe Onarıcı Saç Bakım Yağı kuru ve yıpranmış saçlar için yoğun bakım sağlamak üzere formüle edilmiştir. A ve E vitaminlerince zengin olan bu formül saçın kuruluk problemini içerisindeki Vanilyalı Argan Yağı ile giderirken; Zeytinyağı, Ayrıştırılmış Hindistan Cevizi Yağı, Tatlı Badem Yağı Ve Shea Yağı ile dipten uca onarıcı bakım yapar. Güçlendirici etkileri ve etkileyici kokularıyla öne çıkan Biberiye, Ylang Ylang ve Lavanta Uçucu Yağları bu formülü yıldız haline getirir.

Öte yandan cansız, yavaş uzayan, çelimsiz saçlar içinse Misbahçe Canlandırıcı Saç Bakım Yağı tam bir kurtarıcı görevi görür. Mat ve cansız saçları diriltmeye yönelik tasarlanan bu formül A ve E vitaminlerince zenginleştirilmiş Argan, Zeytinyağı, Ayrıştırılmış Hindistan Cevizi Yağı ve Shea Yağı ile saçları dipten uca besler. İçeriğindeki Okaliptüs Uçucu Yağı ile saç derisini ferahlatırken tekrar hava almasını sağlar ve oksijene kavuşan saç derisi eski ritmini yakalayarak daha hızlı ve gür uzayan saçlarınıza kavuşmanızı sağlar.