Işıltılı Vücut Yağı Nedir?

Işıltılı Vücut Yağı Nedir?

Işıltılı Vücut Yağı Nedir?

Yaz mevsimini hepimiz heyecanla bekliyoruz! Taze meyveler, çıplak ayak kumlara basmak, sıcak günlerde serin denizlere atlamak, ıslak saçınızın ılık esintiyle kuruması, sahilde gün batımını izlemek... Herkesin tadını çıkardığı özel "yaz anları" vardır şüphesiz.

Yazın güneşin tadını çıkarmak elbette güzel, D vitamini üretimi için sağlıklı güneşlenmek de oldukça önemli. Fakat güneşe maruz kalınan saatlere, güneş banyosu süresine ve cildi korumak için yüksek faktörlü güneş koruyucu krem kullanımına dikkat etmeliyiz.

Ne kadar dikkat edersek edelim, bronzlaşmak veya güneşe maruz kalmak cildinizde mutlaka hasara sebep olacaktır. Bronzlaşmak isteyenler veya güneşten kaçınmasına rağmen bronzlaşanların aslında cildinde hasar oluşmuştur. Bronz bir ten yaz aylarında hoş ve çekici görünür. Bu sebeple bronzlaşmayı tercih ediyorsanız, bu hasarı onarmak için bakım yapmalısınız. Unutmayın hasarı onarmaya yönelik akşam bakımları korunmak kadar önemli!

Bronzlaşmak cildinizde kahverengi lekeler ve kırışıklıklar oluşmasına sebep olabilir. Güneşe maruz kalmak ciltteki kolajen ve elastin düzeyini azaltarak cildin yaşlanma sürecini hızlandırır, cilt elastikiyetini azaltabilir ve sarkmalara sebep olabilir.

Cildinizi bu leke oluşumlarına karşı koruyan, elastikiyetini kaybetmesine engel olan, antioksidan kaynağı doğal bileşenlerle vitamin takviyesi yapan, yaşlanma sürecini yavaşlatan ve tüm bunları yaparken aynı zamanda vücudunuza ışıltı veren ipeksi dokusu ve duyusal kokusuyla Golden Hour Multivitamin Işıltılı Vücut Yağı’nı geliştirdik.

TEK 1 ÜRÜN 5 FARKLI FAYDA

Altın Parçacıklı: Bronz teninize ışıltı katmak istediğinizi duyduk! Özellikle yaz gecelerinde seksi ve çekici görünümü teninize altın bir dokunuşla bronzluğunuzu derinleştiren vücut yağınızla taçlandırın. %100 doğal minerallerle mükemmel oranda harmanlanmış bronz, altın, bakır ve sedef tozu karışımının ahengini yansıtın.

Duyusal Koku: Cildinizi onaran ürünler keskin bitkisel kokulara sahip olmak zorunda değil. 2019 yılında Beauty Shortlists Awards tarafından koku ödülüne layık görülen Duyusal Masaj Yağı’mızın kokusu, tensel bir deneyimin yanı sıra aromatik bir etki de sunuyor. Asil odun paçulinin vanilyayla yumuşamış hali ylang ylangin egzotik büyüsüne kapılıyor. Bu özel karışım sizi yaz akşamlarının o keyifli hissiyatına götürecek.

E ve F Vitamini: Formülasyondaki F Vitamini özellikle kuru, stresli ve hassas ciltleri besler, onarır ve nemlendirir, cildin doğal sağlıklı yapısını ve işlevselliğini yeniden kazanmasına ve sürdürmesinde güçlü bir şekilde destek olur. E Vitamini, ciltteki UV hasarını azaltmada etkili olabilecek güçlü bir antioksidandır. Topikal olarak uygulanan E vitamini, cildinizi serbest radikallerin neden olduğu hasarlardan korumaya yardımcı olur.

Hibiskus Özü: Genellikle 'botoks otu' olarak anılan Hibiskus Özü, cildinizin genç görünmesini ve esnek hissetmesini sağlayan mineraller, vitaminler ve antioksidanlarla dolu bir bitkidir. Yaşlanmanın belirtilerine karşı etkili oluşuyla bilinen Hibiskus Özü’nde bulunan antosiyaninler, cildinizde elastin üretimini ve hücre dönüşümünü teşvik ederek cildinizin genç ve esnek görünmesini yardımcı olur.

İpeksi Dokunuş: 13 farklı sabit ve esansiyel yağ karışımları ve vitaminlerle bir araya getirilerek oluşturulan Işıltı Yağı içeriğindeki Skualan ile UV ışınları ve hava kirliliği gibi çevresel faktörlere karşı cilt bariyerini korumaya yardımcı olurken aynı zamanda cildi etkili bir şekilde nemlendirerek yumuşak bir his bırakır.